Creative OpenCreative Open

by Admin

Schermafbeelding 2016-04-09 om 12.43.24

Haal buiten naar binnen met deze natuurlijke woontrend. Waarom alleen buiten genieten van de natuur als je deze ook naar binnen kan halen? Met materialen als hout en wol kun je al snel thuis een natuurlijke sfeer creëren. Deze materialen en kleuren (die rechtstreeks uit de natuur komen) geven vaak rust en ruimte. 

In de natuur kun je vaak helemaal tot rust komen. Vooral in de tijd waar we nu in leven, het draait het vaak om presteren en dat geeft een enorme druk van maar door gaan. Het is daarom extra belangrijk om van thuis een fijne plek te maken. Natuurlijke elementen in huis laten je huis als thuis voelen. Dat voelt pas echt als warm thuiskomen. En wat is er nou niet zo fijn om rust in je eigen huis te creëren met natuurlijke producten. 

Schermafbeelding 2016-04-09 om 12.44.00

Schermafbeelding 2016-04-09 om 12.48.08

Het botanisch wonen is een wat minder bekende trend maar past heel goed in de trend van buiten naar binnen halen. In de botanische tuin vinden we veel kleuren, fijne zithoekjes en opvallende vormen. Om deze sfeer in huis te halen kan je kiezen voor vrolijk behang, houten of stoffen meubels, leuke groene accessoires en natuurlijk een hoop planten. Waar het bij de andere woontrends allemaal wat minimalistisch is, mag je hier lekker losgaan met meubels en accessoires.

Schermafbeelding 2016-04-09 om 13.33.00
logo_co_zwart

admin
About admin

No Comments

Leave a Comment

twee × drie =

WhatsApp WhatsApp ons
WOONTREND: Haal buiten naar binnen