Creative OpenCreative Open

Webshop

Direct naar de webshop

In de webshop van de woonwinkel Creative Open vindt u het perfecte cadeau, cadeau idee, exclusieve design meubels zoals de boomstamtafel unieke interieur accessoires, inspiratie en nog veel meer. Vergeet u niet de home-made collecties te bekijken: Patchwork, Wood Art en Diersign. Veel winkel plezier!

Snelle levering

Zijn de producten voorradig en besteld u voor 12.00 uur? Dan heeft u uw bestelde product(en) binnen 48 uur in huis. Wij maken binnen 24 uur telefonisch een afspraak voor het transport van de meubels. U kunt uw aankopen uiteraard ook afhalen in onze woonwinkel in Tilburg.

Eigen transport

Bij Creative Open Interieur Atelier verzorgen wij eigen transport waardoor uw aangekochte meubels gegarandeerd onbeschadigd worden geleverd op de datum en tijdstip naar wens. Wij nemen contact met u op voor het maken van een afspraak. Op basis van postcode Google Maps vanaf Wilhelminapark 42C (enkele reis)

  • Transport Tilburg: gratis
  • tussen 10km – 20km: €25,-
  • tussen 20km – 40km: €35,-
  • tussen 40km – 60km: €50,-
  • tussen 60km – 90km: €75,-
  • tussen 80km – 100km: €125,-

Ruilen & Retourneren

Hier vindt u alles over ruilen en retourneren van producten. Staat uw antwoord hier niet tussen? Neemt u dan contact op: info@creativeopen.nl.
Wij proberen zo servicegericht en klantvriendelijk mogelijk te werken en staan open voor op- of aanmerkingen zodat wij onze bedrijfsprocessen kunnen verbeteren en/of aanpassen.

Het Atelier & Contact

Alle aangeboden producten zijn te bewonderen in de inspirerende woonwinkel in het Wilhelminapark 42C te Tilburg (achter de Runshop).
Donderdag 10.00-21.00 uur
Vrijdag en zaterdag 10.00-18.00 uur
Buiten onze winkel openingstijden kunt u een persoonlijke afspraak maken, neemt u contact op via de e-mail info@creativeopen.nl of telefoonnummer: +31 (0)13 59 135 59. Telefonisch zijn wij bereikbaar op werkdagen van 9.00 uur tot 18.00 uur.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

WhatsApp WhatsApp ons