Creative OpenCreative Open
boomstamtafel-boomstamtafels-tessa-creative open-interieur-atelier-maatwerk-meubels-tilburg
Tessa Camman

Creator

Wie ben ik?

Hoe zit de vork in de steel? Enthousiast, energiek, ondernemend en creatief. Dit zijn steekwoorden die mijn karakter weerspiegelen en waar Creative Open voor staat.

Jong geleerd is oud gedaan. Ik ben gek op nieuwe dingen! Van jongs af aan wilde ik mijn omgeving regelmatig veranderen, dat geeft positieve energie. Mijn moeder leerde me, dat ik mijn kamer en meubels op schaal kon tekenen en zo mijn kamer opnieuw kon indelen. Met behulp van de juiste kleuren creëerden we regelmatig een nieuwe sfeer.

Door mijn honger naar nieuw heb ik in de loop van mijn leven veel verschillende vakgebieden ontdekt en veel vaardigheden geleerd. Van auto’s verkopen tot modellen stylen, maar altijd stond één ding voorop: het mooi maken van mens en materiaal.

Mooie ideeën, mooie producten, mooie mensen.


Mijn aller grootste passie is en blijft het maken van boomstamtafels. Ik vind het heerlijk om de cadeautjes van de natuur uit te pakken. Wil je zien hoe ik dat doe? klik hier


Over mijn passie

Ik hou van hout en dat vind kun je komen bekijken in de showroom in Tilburg. In de werkplaats hiernaast maken we unieke meubelstukken en interieur accessoires, direct uit de natuur. Breng buiten naar binnen. Boomstamtafels en meubels in de meest authentieke vorm. Gemaakt uit één deel met alle natuurlijke details zo goed als mogelijk bewaard. De natuur is tenslotte de beste kunstenaar. Creative Open houdt van haar hout!

Waarom kiest u voor een boomstamtafel van Creative Open?

  1. Alle houtproducten worden gemaakt van regionaal buitenhout uit het zuiden van Nederland. Dat betekent, dat bomen die gerooid worden door de gemeente (vanwege veiligheid of na een heftige storm) een tweede leven krijgen in onze werkplaats. Anders wordt dit hout verspild en dat is NATUURlijk zonde.
  2. Geen onaangename verrassingen. Jouw boomstamtafel/-kruk heeft een insectenbehandeling ondergaan met een gecertificeerde insecticide, die door professionals wordt gebruikt bij het ‘ontwormen’ van oude boerderijen en monumentale panden.
  3. Water- en vuilafstotende coating. De coating is uniek in zijn soort en zorgt voor een onzichtbare bescherming van de tafel, die ook nog eens voedselveilig is. Bekijk hier een demo:
    https://www.youtube.com/watch?v=DwAKhYsNk7s
  4. Optimale service. Creative Open is 24/7 bereikbaar via WhatsApp. Of je nu hele grote of hele kleine woonwensen hebt, wij denken graag met je mee. Wij maken op maat en leveren per persoonlijk transport.
  5. Goed gevoel. Van het moment dat je de eerste blik werpt op de naam Creative Open tot en met de nieuwe sfeer in je huis. Wij streven ernaar om jou een goed gevoel te geven. Wij staan voor creativiteit en openheid. Op die manier kunnen wij jou de beste ervaring geven en je inspireren om de natuur naar binnen te halen. Dat zorgt voor rust en balans!http://www.intogreen.nl/nl/themas/zorg/onderzoek/helpt-virtuele-natuur-en-mindfulness-bij-het-beter-leren-omgaan-met-stress
WhatsApp WhatsApp ons