Creative OpenCreative Open

by Tessa Camman

 

Elmama meets Creative Open!

Via social media ontdekten wij, de leden van Creatief Collectief Elmama, de blog van Tessa Camman, de drijvende kracht achter Creative Open in Tilburg. Enthousiast over haar visie en aanpak hebben wij haar benaderd en een afspraak gemaakt om te zien of onze kunst een aanvulling kan zijn op haar aanbod.

Zo gezegd, zo gedaan. Wat een leuke ontmoeting! Wat ons betreft was de klik er direct. Tessa, en daarmee Creative Open, maakte een bijzondere indruk op ons. Wat een positieve energie, frisse blik en creativiteit! Geweldig ook, dat de klik wederzijds bleek te zijn; Tessa heeft direct wat van ons werk een mooie plek in haar winkel gegeven. Een extra reden voor u om eerdaags (weer) eens te gaan kijken!

Daarbij was het enthousiasme van Tessa zo aanstekelijk dat we ook gelijk besloten hebben om een aantal creatieve workshops te gaan verzorgen in Tessa’s inspirerende winkel. Klik hier voor het plannen en/of reserveren van de workshop

Hoog tijd om ons eens voor te stellen dus. Wie zijn Elmama? Elmama bestaat uit drie autodidact kunstzinnige dames, Elly, Margot en Marjan, die individueel en samen werken, elkaar inspireren en onder deze naam gezamenlijk Mixed Media Art maken. Van schilderijen tot 3D sculpturen. Wij hopen u graag op korte termijn te kunnen ontmoeten bij Creative Open. Tot dan!

Lees en bekijk meer van “Elmama”

Vind “Elmama” op Facebook

 

tessa
About tessa

No Comments

Leave a Comment

twaalf − 5 =