Bioshield-creativeopen-tilburg-onzichtbare-bescherming-boomstamtafel

Een onzichtbare bescherming

Voor onze boomstamtafels en andere maatwerk meubels gebruiken we verschillende houtsoorten, voornamelijk afkomstig uit Nederland. Onbehandeld is de levensduur van hout beperkt. Met de meeste traditionele beschermingsproducten zoals verf- en beits verander je de natuurlijke uitstraling van het hout. Deze traditionele behandeling dient vervolgens als onderhoud regelmatig te worden herhaald, dit brengt veel kosten met zich mee en is vaak erg arbeidsintensief.

Standaard worden de boomstamtafels en maatwerk meubels van Creative Open geleverd met een behandeling van Bioshield Smartcoatings

Met de éénmalig behandeling van een nano impregnering van Bioshield (op basis van actieve quantum techniek) kunnen wij hout verduurzamen. Een bijzondere bescherming, want deze  is onzichtbaar waardoor je natuurlijke uitstraling behoudt. Meubels, wand planken, boomstam tafels en andere hout producten worden gegarandeerd minimaal 3 jaar beschermd.

Het hout waarvan we onze boomstamtafels en maatwerk meubels maken kunnen wij bijzondere eigenschappen geven, waaronder water- en vuilafstotendheid. Eventuele vergrijzing gebeurt mooi egaal en vele malen trager door de UV- filters. Drank en etenswaren ongelukjes kunnen eenvoudig met een doek worden afgenomen. ‘ Easy to clean’

Een boomstam tafel voor buiten?

Doordat het hout geen water meer op neemt wordt de voedingsbodem voor alg- en schimmel weggenomen. Door deze eigenschappen zijn onze boomstamtafels ook voor buiten geschikt. De aanslag die zich oppervlakkig vormt, welke wordt veroorzaakt door atmosferische vervuiling, kun je eenvoudig verwijderen. Het hout behoudt niet alleen zijn natuurlijke en mooie uitstraling, maar doordat het hout niet meer nat wordt is er ook bijna geen kans meer op gladheid.

Wil je meer informatie over deze unieke coating? www.Bioshield.nl

Design by nature, made by us

Invisably protected by Bioshield Smartcoatings

 

 

Lees meer over de samenwerking van Creative Open en Bioshield

boomstam-tafel-beschermen-onzichtbaar-onzichtbare-bescherming-bioshield-hout-impregneren-impregnering