Bioshield-creativeopen-tilburg-onzichtbare-bescherming-boomstamtafel

Een onzichtbare bescherming

We gebruiken verschillende houtsoorten voor onze boomstamtafels en andere maatwerk meubels. Deze komen voornamelijk uit Nederland. De levensduur van onbehandeld hout is beperkt. Met de meeste traditionele beschermingsproducten zoals verf- en beits verander je de natuurlijke uitstraling van het hout. Het brengt veel arbeid en kosten met zich mee om deze traditionele behandeling als onderhoud regelmatig te herhalen.

Standaard worden de boomstamtafels en maatwerk meubels van Creative Open geleverd met een behandeling van Bioshield Smartcoatings

Met de éénmalig behandeling van een nano impregnering van Bioshield (op basis van actieve quantum techniek) kunnen wij hout verduurzamen. Je behoudt de natuurlijke uitstraling door de onzichtbare en bijzondere bescherming.  Meubels, wand planken, boomstam tafels en andere hout producten worden gegarandeerd minimaal 3 jaar beschermd.

Het hout waarvan we onze boomstamtafels en maatwerk meubels maken kunnen wij bijzondere eigenschappen geven, waaronder water- en vuilafstotendheid. Eventuele vergrijzing gebeurt mooi egaal en vele malen trager door de UV- filters. Ongelukjes met drank en etenswaren kun je eenvoudig met een doek afnemen. “Easy to clean”

Een boomstam tafel voor buiten?

Het hout kan geen water meer opnemen en dit zorgt er voor dat de voedingsbodem voor alg- en schimmel is weggenomen. Onze boomstamtafels zijn door deze eigenschappen ook voor buiten geschikt. De aanslag die zich oppervlakkig vormt, die wordt veroorzaakt door atmosferische vervuiling, kun je eenvoudig verwijderen. Het hout behoudt niet alleen zijn natuurlijke en mooie uitstraling, maar doordat het hout niet meer nat wordt is er ook bijna geen kans meer op gladheid.

Wil je meer informatie over deze unieke coating? www.Bioshield.nl

Design by nature, made by us

Invisably protected by Bioshield Smartcoatings

 

 

Lees meer over de samenwerking van Creative Open en Bioshield

boomstam-tafel-beschermen-onzichtbaar-onzichtbare-bescherming-bioshield-hout-impregneren-impregnering