De Werkplaats

Creative Open staat, zoals de naam doet vermoeden, voor veel creativiteit en dan voornamelijk van hout. De vormen en grillen van de natuur zijn onze inspiratie bron. Dat zie je terug in onze werkplaats.

Vanuit de showroom loop je door de deur onze werkplaats in. Je ziet: wij houden van hout! De productie van wandplanken, tv meubels en boomstamtafels vindt hier plaats. Het voelt als het ware als ” een kijkje in de keuken”. Hoe leuk is het om uit eten te zijn in een restaurant met open keuken? Dat is het idee van onze werkplaats.

Naast de maatwerk meubels en boomstamtafels, vind je ook een selectie van ruwe wandplanken, tafelbladen en andere houten delen. De onbewerkte planken en andere houten delen zijn misschien wel geschikt voor jouw maatwerk, meubel of idee… Leuk als je wil komen kijken! Maak je een afspraak?

werkplaats-hout-boomstamtafel-ambacht-ambachtelijk-tilburg

Ambachtelijk?

Ambacht-hout-bewerken-maatwerk-meubels-boomstamtafels-tilburg

Men noemt een product ambachtelijk of artisanaal als het op de originele of traditionele manier gemaakt wordt. Bij ambachtelijke producten is elk exemplaar uniek doordat de ambachtsman individuele aandacht schenkt aan het materiaal.

Kom je op bezoek?

Creative Open is gevestigd in een karakteristieke stadsboerderij uit 1912. Je kunt voor de showroom parkeren. Op zaterdag ben je van harte welkom tussen 10 en 18 uur.’s Avonds of een andere dag ben je van harte welkom op afspraak.

Design by nature, made by us

Esdoorn boomstamtafel

Kersenhout het verhaal

Kantoor vol bomen