Creative OpenCreative Open
boomstamtafels-boomstamtafel-restaurant-horeca-project-kantoor-creative open
  • 0

by Mirte Roozen

Hi! Ja, inderdaad goed gezien, er zit weer een ander persoon achter de blog van deze week! Mijn naam is Mirte Roozen en ik mag mezelf de nieuwe stagiaire van Creative Open noemen! Even kort wat feitjes over mij; Negentien jaar geleden op 6 september ben ik geboren in een klein dorpje genaamd Esbeek, waar ik nu nog steeds erg graag woon. Binnen nu en een maand ga ik verhuizen naar Tilburg om daar samen te gaan wonen met mijn vriend.  

Ik ben een bezige bij die graag allerlei avonturen aan gaat, veel wil ontdekken en graag leert. Ik zit momenteel op het Koning Willem 1 College in Den Bosch, waar ik studeer voor “Interieuradviseur”. Naast school werk ik met veel plezier bij de Xenos, waar ik leidinggevende ben in de weekenden.  

Maar waarom interieur? 

Leuke woonaccessoires en DIY’s zijn een echte verslaving geworden voor mij. De interesse in interieur ontstond toen het huis van mijn ouders helemaal gestript en verbouwd werd. Deze interesse is later uitgegroeid tot passie tijdens mijn opleiding tot interieuradviseur.  Ik vind het heerlijk om binnen te kijken bij huizen, inspiratie te zoeken, blogs te schrijven, DIY’s te doen en interieuradvies te geven. Mijn persoonlijke woonsmaak ligt tussen de botanical, urban jungle en Scandinavisch industriële stijlen. Dit mix ik graag met natuurlijke materialen zoals hout en veel planten. 

Buiten werk? 

In mijn vrije tijd verbouw ik graag mijn slaapkamer tot ultieme bioscoop om even lekker te relaxen of ik ga graag met mijn hondje wandelen in de bossen. Verder ga ik graag winkelen, uiteten met vrienden en familie of heerlijk op vakantie.  

Ik heb jaren op de kunstacademie in Arendonk les gekregen. Daar heb ik een echte voorliefde ontdekt voor creatief bezig zijn. Ik heb niet een favoriete manier van creatief bezig zijn als het maar creatief is! Tekenen, schilderen, gips gieten, boetseren, schrijven, en houtbewerking ik vind het allemaal geweldig om te doen.   

Mijn favoriete vakantiebestemming is Griekenland, voornamelijk om de mooie kleurencombinaties die daar voorkomen en het heerlijke eten.  

Ik hoop dat u met deze korte introductie blog wat meer over mij te weten bent gekomen en uitkijkt naar de komende blogs!

 

Liefs, Mirte

 

Mirte Roozen
About Mirte Roozen

No Comments

Leave a Comment

veertien − drie =

WhatsApp WhatsApp ons
boomstamtafels-boomstamtafel-restaurant-horeca-project-kantoor-creative open
Even voorstellen!