Creative OpenCreative Open
buiten-meubels-boomstamtafel-boomstam-tafel-buiten-meubel-meubels-tuinset-tuinmeubels-tilburg-hout-houten-coating-coatings-impregneer

by Dymph van Uden

Graag stel ik me even voor. Ik ben Dymph en ik ben de nieuwe stagiaire bij Creative Open. Ik volg de opleiding Interieur Adviseur aan het Koning Willem I College in Den Bosch.
De komende weken loop ik met Tessa mee.
Zelf hou ik enorm veel van interieur en alles wat hiermee te maken heeft, dat is ook wel logisch met mijn opleiding. Bij Tessa in de winkel kan ik veel inspiratie opdoen en ik vind het erg leuk om van haar te leren en mee te kijken.

Als ik in de winkel van Creative Open zit en goed rond kijk zie ik ontzettend veel leuke dingen, boomstamtafels, krukjes, unieke eyecatchers van buitenhout etc. Zelf hou ik van houten meubels dus dat komt goed uit! Er staan veel verschillende boomstam meubels in de winkel, zoals eettafels, salontafels, krukjes en lampen (bekijk deze buiten meubels in de webshop). Er is van alles.
Maar wat de meeste mensen misschien niet weten is dankzij de nano coatings van Bioshield de tafels ook geschikt zijn voor buiten gebruik.
Dat zou ik persoonlijk heel erg leuk vinden. Ik hou van mooie grote boomstam buiten meubels, bijvoorbeeld een mooie boomstamtafel bij ons in de tuin waar ik samen met mijn vriend een kopje koffie aan kan drinken met de tuindeuren open.
Een leuk boomstam krukje voor mijn dochter waar ze lekker aan kan zitten spelen, of tekenen.
Dat lijkt mij erg leuk, en wat geeft er nu nog meer sfeer in een tuin dan zo’n mooie natuurlijke boomstamtafel of boomstam kruk? Het mooiste vind ik eraan dat je de boomstam en dus de natuur er echt nog in ziet. Het is duidelijk niet in een fabriek gemaakt, en dat past heel erg mooi in de tuin en maakt elk stuk uniek.

Het is fijn dat dankzij de coatings van Bioshield de boomstamtafels geschikt worden gemaakt als buiten meubels, en beschermd worden tegen weersinvloeden, dat is een service die je niet overal kan vinden.

 

Dymph
About Dymph

No Comments

Leave a Comment

twaalf + drie =

buiten-meubels-boomstamtafel-boomstam-tafel-buiten-meubel-meubels-tuinset-tuinmeubels-tilburg-hout-houten-coating-coatings-impregneer
Dymph over de buiten meubels