Creative OpenCreative Open

Design & Styling

Huis wordt “thuis”


Een interieur dat u als gegoten zit, dat is ons doel. Wij laten ons inspireren door u en de ruimte die u wenst in te richten. Met uw persoonlijke woonwensen ontwerpen wij een uniek design. In een kennismakingsgesprek nemen we uw voorkeuren en wensen door. Denk hierbij aan de kleuren waar u van houdt, de stijl die u voor ogen heeft, et cetera. Weet u dit nog niet? Geen probleem! Wij helpen u graag een weg te banen door het bos dat ‘interieurmogelijkheden’ heet.

Uw persoonlijke interieur design

Na de kennismaking gaan we aan de slag met een moodboard en beeldmateriaal waarbij we in beeld brengen en duidelijk laten zien hoe het eindresultaat zal zijn. In een presentatie lopen we alle elementen met u door. Nadat we samen met u het plan hebben gestroomlijnd gaan we aan de slag.


Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.


 

interieur-ontwerp-ontwerper-design-designer-architect-tilburg-natuur-natuurlijk-hout-boomstamtafel

 Ibiza tuin interieur make-over

 

Waarom kiest u voor Creative Open?

  1. Goed gevoel. Van het moment dat je de eerste blik werpt op de naam Creative Open tot en met de nieuwe sfeer in je huis. Wij streven ernaar om jou een goed gevoel te geven. Wij staan voor creativiteit en openheid. Op die manier kunnen wij jou de beste ervaring geven en je inspireren om de natuur naar binnen te halen. Dat zorgt voor rust en balans!http://www.intogreen.nl/nl/themas/zorg/onderzoek/helpt-virtuele-natuur-en-mindfulness-bij-het-beter-leren-omgaan-met-stress
  2. Geen onaangename verassingen. Een vaste totaal prijs wordt afgesproken voordat u akkoord gaat met de uitvoering van het interieur design. Kunnen we een ‘mee-valler’ vinden? Daar profiteert u van!
  3. Optimale service. Creative Open is 24/7 bereikbaar via WhatsApp ten tijde van de uitvoering van het project én wij blijven continu persoonlijk betrokken. Geen wisselende contacten en één aanspreek punt.
  4. Een uniek en maatwerk design interieur. De mogelijkheden zijn eindeloos doordat wij meubels en andere (natuurlijke) producten op maat maken in het Atelier. Of je nu hele grote of kleine woonwensen hebt, wij denken graag met u mee!

Als je nu denkt: 4 argumenten? Is dat alles? Nee, natuurlijk niet! Dit zijn de punten die ons onderscheiden van alle andere interieur ontwerpers en designers. Wil je echt weten hoe leuk, gezellig, fijn en inspirerend Creative Open is? Kom dan eens langs in ons atelier. En als je nu denkt: Zo, dat klinkt te mooi om waar te zijn! Kom dan eens langs voor een kopje koffie/thee en dan zal je zien dat het geen lariekoek is (maar gewoon een lekker koekje voor bij de koffie/thee).

interieur-ontwerp-design-designer-ontwerper-architect-styling-stylist-tilburg

Bezoek onze winkel

Winkel

Alleen maar mooie dingen. Home made design accessoires, exclusieve producten en diverse unieke meubels.

Bezoek onze webshop

Webshop

Creative Open ontwerp en produceert design meubels, verlichting en interieur accesoires.

WhatsApp WhatsApp ons