Creative OpenCreative Open
botanisch-wonen-urban-jungle-woontrend-woontrends-planten-interieur-boomstamtafel-boomstamtafels-creative open-tilburg

by Dymph van Uden

Botanisch wonen: dé trend van 2018. Iedereen die zich wat heeft verdiept in het interieur kent het wel. Zelf hou ik er heel erg van.
Maar ben je misschien niet zo erg verdiept in het interieur? Dan kan je hier lezen wat die botanische woontrend nou precies inhoud.

Urban Jungle

Veel mensen noemen deze botanische trend, ook wel Urban Jungle. Zoals misschien al te horen is aan deze naam zijn planten niet te missen in deze trend. Planten en hout. Het is een trend met veel natuurlijke kleuren en natuurlijke producten. Maar niet alleen planten en hout. Denk ook aan kurk, rotan, glas en metaal. De combinatie van deze materialen leidt tot een stijlvol interieur met een rustig en gebalanceerde sfeer. Combineer mooie accessoires en interieur items van verschillende materialen!

Kleuren

Met de kleuren die bij deze trend passen kun je veel kanten op. Denk aan natuurlijke kleuren, zoals bruin en groen. Alleen deze kleuren zijn er al in enorm veel tinten, maar ook grijs en blauw horen erbij.

Als je op internet opzoek gaat naar foto’s van de botanische trend zal je vooral een overvloed aan planten zien, mooie boomstamtafels en erg veel hout. De meubels van Creative Open passen precies bij deze trend. De tafels zijn zo natuurlijk en authentiek mogelijk gelaten, zodat deze perfect passen in een echte Urban Jungle woonkamer, vooral samen met een metalen onderstel welke op maat kan worden ontworpen en geproduceert.

Urban meubels en accessoires

Je kan deze trend overal in je huis toepassen. Je kunt mooie boomstam planken laten maken voor in de keuken of de badkamer. Of gebruik een kleine boomstam als nachtkastje voor naast je bed.
Met wat leuke planten erbij heb je het al snel voor elkaar. Je kunt zelf een boomstam wc rolhouder ophangen in de wc, wat dacht je van groene tegeltjes erbij? Je kunt er alle kanten mee op en het is overal toe te passen!

Tegenwoordig worden er ook andere meubels gemaakt die echt perfect in de Urban Jungle trend passen. Kijk bijvoorbeeld naar een groene velvet bank. Of een bruine leren bank en verf je muur donkergroen. Je kan op deze manier op veel verschillende manieren jouw eigen woonkamer omtoveren tot een Urban Jungle.
Met een prachtige boomstamtafel of ander boomstam meubel van Creative Open erbij kan het al helemaal niet mis gaan, veel natuurlijker krijg je het niet.

Dymph
About Dymph

No Comments

Leave a Comment

negen − 4 =

botanisch-wonen-urban-jungle-woontrend-woontrends-planten-interieur-boomstamtafel-boomstamtafels-creative open-tilburg
Botanisch wonen: dé trend van 2018