Design by nature, made by us

Haal buiten naar binnen

Natuurlijke materialen in een interieur zorgen voor warmte en rust. Onze  boomstamtafels en meubels op maat zijn geschikt voor elke toepassing en in iedere situatie, thuis maar ook voor een restaurant, hotel of ander bedrijf. De ambachtelijke afwerking zorgt dat de originele vormgeving van de natuur zichtbaar blijft. Door de unieke afwerking met een onzichtbare bescherming leveren we onze boomstamtafels en meubels met 3 jaar garantie. Vindt meer informatie en mogelijkheden voor je bedrijf of voor thuis door te klikken op bovenstaande blokken. Wil je een boomstam tafel op maat voor thuis, kies voor particulier. Heb je en project of een maatwerk oplossing nodig voor je bedrijf, kies voor de bedrijven pagina.

Wat kunnen wij op maat maken?

Denk bijvoorbeeld aan een vensterbank van een boomstam plank, een boomstam hoekplank, een badkamer meubel met een boomstamblad. In de keuken boven je aanrechtblad een wandplank met inbouwspots, of een boekenhouder van een boomstam. Dit is nog maar een selectie van wat wij maken van bomen! In onze werkplaats maken we de meubels, wandplanken en boomstam tafels op maat. De professionele impregnering van Bioshield zorgt voor een duurzaam en makkelijk te onderhouden boomstam meubel, tafel, plank en wat je meer kunt bedenken.

 

Ik ben Mirte, eigenaar van Creative Open. Hoe zit de vork in de steel? Enthousiast, energiek, ondernemend en creatief. Dit zijn steekwoorden die mijn karakter weerspiegelen en waar Creative Open voor staat.

MIJN ALLER GROOTSTE PASSIE IS EN BLIJFT HET MAKEN VAN BOOMSTAMTAFELS. IK VIND HET HEERLIJK OM DE CADEAUTJES VAN DE NATUUR UIT TE PAKKEN. WIL JE ZIEN HOE IK DAT DOE? KLIK HIER