Een stukje natuur in huis

Natuurlijke elementen en materialen in een interieur zijn tijdloos. Je ziet dit in elke woonstijl van nu terug, maar ook in de woonstijlen van vroeger. Een authentiek meubel, accessoire of object verveeld nooit. Telkens als  je er naar kijkt, zie je weer een nieuw detail van de natuur.

Laat ons weten wat je voorkeur is en of je specifieke wensen hebt. Maak hieronder een keus en begin met het online ontwerpen in 3D van jouw unieke boomstamtafel of meubel op maat.

Salontafel op maat

Eettafel op maat

Begin hier met

Zelf samenstellen

Eigen maatwerk idee

Het proces

 

Idee

Je weet wat je wil of waar je iets moois voor zoekt. Via whats app of per email stuur je ons foto’s, uitleg of een tekening. Het hoeft echt niet perfect te zijn. Contact

Plan

Met voorbeeld foto’s en vragen zorgen we ervoor dat we goed begrijpen wat je wil of zoekt. We gaan opzoek naar het juiste ontwerp en bijbehorende materialen. Door middel van foto’s, filmpjes en digitale schetsen maken we een plan. Voorbeelden bekijken.

Uitvoering

Jij bent enthousiast en wij weten wat we gaan maken. Je ontvangt foto’s en filmpjes van het maak proces. Je kunt ons natuurlijk ook in de werkplaats komen bezoeken.

Levering

Jouw meubel(s) of boomstamtafel wordt persoonlijk aan je opgeleverd in de winkel. Wil je dat wij je boomstamtafel, wandplank of andere producten komen brengen? Dat doen we graag persoonlijk, zo ben je zeker van een onbeschadigd en passend eindresultaat.