Creative OpenCreative Open

Het Atelier

Wat doen wij eigenlijk?

Wij houden van hout. Met unieke meubelstukken en interieur accessoires, direct uit de natuur en geschikt gemaakt voor uw interieur. Breng buiten naar binnen. Van bijzondere bomen maken we unieke natuurlijke interieur- en meubelstukken waar je de natuur nog in herkent. Boomstamtafels en meubels in de meest authentieke vorm. Gemaakt uit één deel met alle natuurlijke details zo goed als mogelijk bewaard. De natuur is tenslotte de beste kunstenaar. Creative Open houdt van haar hout!

Wat vind je in het atelier?

Creative Open staat, zoals de naam doet vermoeden, voor veel creativiteit. In het atelier vind je een selectie van unieke boomstamtafels en andere meubels. Wie wil er niet daadwerkelijk voelen en beleven? Het ontwerp is simpel; wij maken af wat de natuur heeft gevormd. Diverse voorbeelden en mogelijkheden kun je bekijken, beleven en voelen. Van boomstam salontafels tot planken en eettafels.

Een kijkje in de keuken? 

Wanneer je ons komt bezoeken, heten we je van harte welkom in onze ontvangst ruimte met een kop koffie of thee. Naast de ontvangstruimte met diverse voorbeelden en mogelijkheden vind je onze  werkplaats. Buiten de meubels en maatwerk opdrachten die we hier produceren, vind je ook een selectie van ruwe wandplanken, tafelbladen en andere houten delen. Deze planken, tafelbladen en houten delen zijn misschien wel geschikt voor jouw maatwerk, meubel of idee… Leuk als je wil komen kijken! Maak je even een afspraak?

Kom je op bezoek?

Creative Open Interieur Atelier is gevestigd in één van de oudste stadskerndelen van Tilburg; het Wilhelminapark. De karakteristieke stadsboerderij uit 1912 ligt wat verscholen maar heeft een eigen binnen terrein waar je makkelijk kunt parkeren.

Ben je opzoek naar een creatieve oplossing, een bijzondere boomstamwandplank of een meubel op maat?  Maak een afspraak; maandag t/m zaterdag van 8.00 -21.00 uur.

 

WhatsApp WhatsApp ons