Creative OpenCreative Open

Atelier

Een cultuur historisch pand…

Creative Open Interieur Atelier is een interieurwinkel gevestigd in een van de oudste stadskerndelen van Tilburg, het Wilhelminapark. Het pand is ontworpen door architect J.Donders en gebouwd in 1912, en werd destijds gebruikt als woonhuis met paardenstal/koetshuis. De naam Wilhelminapark werd in 1898 gegeven aan de middeleeuwse nederzetting ‘de Veldhoven’.
Lees meer over de historie van het Wilhelminapark.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij staan open voor uw ideeën en wensen en zijn meer dan bereid mee te denken in uw creatieve plannen. Een interieur- of kleuren advies, een totaal interieur design op concept basis voor uw bedrijfsruimte of het upcycelen van uw geliefde meubel. Design, advies en uitvoering onder één dak.

Wat vindt u in de winkel?

Creative Open staat, zoals de naam doet vermoeden, voor veel creativiteit in diverse vormen: van in- en verkoop van unieke design meubels tot het ontwerpen en produceren van bijzondere, unieke en exclusieve interieurobjecten.

Door de verschillende invloeden, vaardigheden en inspiraties vind u hier uw unieke interieur object of uw perfecte meubel in de diverse collecties welke geproduceerd worden.

Kom eens een kijkje nemen in onze woonwinkel in Tilburg en laat u inspireren. Wij zijn donderdag, vrijdag en zaterdag geopend. U kunt contact met ons opnemen voor een afspraak ook op maandag, dinsdag en woensdag voor een rondleiding en persoonlijk advies in ons atelier.

Wilt u alvast een voorproefje?

WhatsApp WhatsApp ons